Snelcursussen

3-maandencursus met diplomagarantie

Een aantrekkelijke methode om te leren zwemmen is de 3-maanden snelcursus voor het A diploma. Niet 1,5 jaar op en neer naar het zwembad, maar 12 weken een snelcursus in de ochtend of middag in het weekend en dan je zwemdiploma halen. Hoe cool is dat!

Tijdens de snelcursus voor het A diploma in 3 maanden volgen de kids per zwemdag 3 zwemlessen van 40 minuten. Tussen de zwemlessen pauzeren we 20 minuten. De kinderen kunnen dan even bijkomen, iets eten en drinken, een tekening kleuren, we lezen een verhaaltje of kijken een filmpje. Je geeft je zwemkampioen eten, drinken en een badjas mee naar de zwemles.

Je kind krijgt gedurende de cursus een vaste zweminstructeur en deze is voor en na de zwemles beschikbaar om vragen te beantwoorden.  Je kan deze methode goed vergelijken met een ski-klasje op wintersport. Een ochtend of middag waterspelletjes doen, plezier maken en heel veel zwemmen! En ondertussen haal je mooi je zwemdiploma!

Voor wie geschikt?
De kinderen die een  snelcursus voor het A diploma volgen zijn minimaal 5 jaar, kunnen vrij en zonder angst in het water bewegen en hebben een attente luisterhouding. In een korte tijd je zwemdiploma halen is superleuk, maar ook topsport. Om je goed te adviseren of de 3-maanden cursus geschikt is voor jouw kind bieden we voorafgaand aan de snelcursus een gratis test- en informatie zwemles. Tijdens deze korte zwemles kunnen de kinderen kennismaken met het zwembad en de zweminstructeurs. We krijgen dan een goede indruk van je zwemmer en kunnen je adviseren of  deze methode geschikt is voor je kind. Of dat het misschien beter is om de rustigere zwemweg van 1 les per week te kiezen.

Tijden

Wanneer beginnen de cursussen?

De volgende 3-maandencursus voor het A diploma start op zondag 13 december 2020 en op zondag 28 maart 2021.  Je kan je zwemkampioen aanmelden via het inschrijfformulier.

Is je zwemkampioen 5 jaar of ouder?
Dan nodigen we je uit voor de gratis test- en informatiezwemles.

Prijzen

De prijzen van de cursussen

Snelcursus zwemdiploma A:         1025,00 euro

Vakantiecursus B of C diploma:   255,00 euro

Voorwaarden

Cursusvoorwaarden snelcursus zwemdiploma A

Aanwezigheidsverplichting
Het bedrag voor een 3-maanden snelcursus voor het A diploma is inclusief alle zwemlessen die nodig zijn om het A diploma te behalen. Indien je meer dan 3 van de 12 lesdagen mist, ongeacht de reden van verzuim, vervalt de diplomagarantie.

Test- en informatiezwemles
Voorafgaand aan de cursus organiseren we een gratis test- en informatiezwemles. Na afloop van deze korte zwemles kunnen we je kind plaatsen in een cursus. Of we adviseren om de snelcursus niet te doen.

 

Betaling
De betaling van de cursus kan je na plaatsing van je zwemkampioen over maken op onze bankrekening NL47INGB 0008 5504 03 tnv zwemschool Assendelft.

 

Geen zwemles
Op de volgende dagen is de zwemschool gesloten: Pasen, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, Pinksteren en Koningsdag. Tijdens de zomervakantie zijn er geen zwemlessen voor de snelcursus. Met de planning van de cursus is rekening gehouden met de sluitingsdagen.

Diploma zwemmen

Diplomazwemmen A, B of C

We leiden de kinderen op voor het zwemdiploma A, B of C van de ENVOZ. Dat is een internationaal erkend zwemdiploma. Meer informatie vind je op http://www.envoz.nl

Het diploma zwemmen vindt plaats in een groter zwembad dan de kinderen bij ons gewend zijn tijdens de zwemlessen. Het is daarom belangrijk dat ouders met hun kinderen af en toe ook in een groot zwembad gaan zwemmen. Bovendien is het hartstikke leuk voor de zwemkids om hun skills aan papa of mama te kunnen laten zien.

Tijdens het afzwemmen voor het zwemdiploma beoordelen we of je kind bij het zwemmen van de verschillende onderdelen van het diploma de indruk geeft volledig vertrouwd te zijn met de situatie.  Bij de beoordeling van de uitvoeringswijze houden we rekening met de bewegingsmogelijkheid van ieder individueel kind.

Voordat kinderen gaan afzwemmen voor het A diploma,  gaan we eerst een keer proefzwemmen in het zwembad waar we ook het afzwemfeest vieren. Zo weten de ouders ook hoe ze moet rijden, de kinderen weten waar het toilet en de kleedkamer is en hoe het zwembad er uit ziet. Voor het B en C diploma is er geen proefzwemmen.

Diplomagarantie
We zijn erg enthousiast over de snelcursuslessen en staan volledig achter deze methode. Daarom geven we zelfs diplomagarantie. Dit houdt niet in dat alle deelnemers na 3 maanden zwemmen sowieso een diploma krijgen. Dat zou niet kunnen, want alle kinderen zijn verschillend. De deelnemers kunnen hun zwemdiploma in 12 weken halen, maar als jouw zwemmer nog meer lessen nodig heeft is dat geen probleem: hij of zij mag zonder bijkomende kosten in één van onze groepslessen door oefenen tot het A diploma behaald is. Voorwaarde is dat je minimaal 9 van de 12 snelcursusdagen aanwezig bent geweest, anders vervalt de diplomagarantie.

Je kan je zwemkampioen aanmelden via het digitale inschrijfformulier. We nodigen de kinderen uit voor een testles op volgorde van leeftijd: de oudste kinderen eerst.

  We vragen om je gegevens uitsluitend voor onze zwemlesadministratie en delen dit nooit met derden.

  Groepszwemlessen A B C

  Elke doordeweekse dag na schooltijd

  Zwemlessen van 1 x 45 minuten voor het A B en C diploma. Kleine groepjes met veel aandacht voor techniek èn plezier. Natuurlijk heerlijk warm water.

  Lees meer

  Snelcursus

  Op zaterdag of zondag

  Je A diploma in 3 maanden?

  Dat kan!

   

  Lees meer

  Privé les

  Je eigen personal trainer in het water

  Eén op één zwemlessen  voor kinderen en volwassenen.
  Maximale aandacht voor een maximaal resultaat.

  Lees meer

  Ouder- en kindzwemmen

  Op woensdag- en vrijdagochtend

  Zwemlesjes voor kids  1 tot 4 jaar
  Watergewenning-zwemles  3 en 4 jarigen

  Vanwege de corona-maatregelen beperken we het aantal volwassenen in het zwembad.

  Lees meer
  Ontwerp & Fotografie Curly & Straight | Webbouw Buro Tijs