Snelcursus A diploma in 2 weken

tijdens de zomervakantie of de kerstvakantie

In de vakantie op zwemkamp!  Wie wil dat nou niet?
Tijdens de eerste 2 weken en de laatste 2 weken van de zomervakantie en tijdens de kerstvakantie organiseren we onze wereldberoemde zwemcursussen voor het A diploma. 

Tijdens deze gezellige en leerzame zwemcursus voor het A diploma komen de kinderen 2 weken elke ochtend 3 x 40 minuten zwemmen. We zwemmen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 11.40 uur. De zwemlessen worden  onderbroken door pauzes en je neemt zelf je eten, drinken en een badjas mee.

De vakantie zwemkampen zijn altijd één groot zwemfeest met coole waterspelletjes en heel veel zwemmen. Gezellig en effectief.

Je kan je zwemkampioen aanmelden voor deze leuke cursus via het inschrijfformulier.

Snelcursus zwemdiploma B of C in 1 week

tijdens de herfstvakantie en de voorjaarsvakantie.

 

Een korte snelcursus voor het B of C diploma in 1 week.

We zwemmen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00-13.00 uur
3 x 1 uur met 2 pauzes. Voor de pauze neem je zelf eten, drinken en een badjas mee. We doen leuke spelletjes en oefenen alle onderdelen van het B of C diploma.

Je kan je zwemkampioen aanmelden voor deze leuke cursus  via het inschrijfformulier.

Tijden

Wanneer zijn de cursussen?

De snelcursussen voor het A diploma in 2 weken:
In de eerste 2 weken van de zomervakantie.
In de laatste 2 weken van de zomervakantie.
In de 2 weken van de kerstvakantie

Zwemlessen zijn in de ochtend. Op tijd aanmelden!

De 1-weekse snelcursus voor het B of C zwemdiploma is in de herfstvakantie en in de voorjaarsvakantie.

Prijzen

De prijzen van de cursussen

Tarieven 2024

  • Snelcursus A in 2 weken : 800 euro.
  • Snelcursus zwemdiploma B of C in 1 week: 290 euro.

Voorwaarden

Belangrijke afspraken snelcursussen

Mee nemen
We zwemmen elke ochtend een aantal zwemlessen en pauzeren tussendoor. Geef je kind voor de pauzes voldoende eten, drinken en een badjas of grote handdoek mee. Wij willen je vragen badjassen, etensbakjes en drinkbekers duidelijk van naam te voorzien om verwarring of vermissing te voorkomen.

Op tijd aanmelden
Je kan je zwemkampioen aanmelden via het inschrijfformulier. Een maand voor aanvang van de cursus sturen wij de ouders een email om te checken of je nog steeds mee wilt zwemmen. Je ontvangt dan van ons een bevestiging dat je zwemmer geplaatst is.

Betaling
Wij vragen je om het cursusgeld 1 week voor aanvang van de cursus overmaken op onze bankrekening NL 47 INGB 0008 5504 03 tnv zwemschool Assendelft. Vermeld hierbij de naam van je kind en de cursustijd. Betaling in 3 termijnen is ook mogelijk.

Diploma zwemmen

Diplomazwemmen A, B of C

We leiden de kinderen op voor het zwemdiploma A, B of C van de ENVOZ. Dat is een internationaal erkend zwemdiploma. Meer informatie vind je op www.envoz.nl .

Het diploma zwemmen vindt plaats in zwembad De Hout in Alkmaar. Dat is een gezellige zwembad voor de hele familie met lekker warm water. Wij adviseren ouders om regelmatig een groot zwembad te bezoeken. Zo maak je de overgang van het kleine instructiebad naar het afzwembad voor je zwemkampioen makkelijker. Bovendien is het hartstikke leuk voor de zwemkids om hun skills aan papa of mama te kunnen laten zien.

Tijdens het afzwemmen voor het zwemdiploma beoordelen we of je kind bij het zwemmen van de verschillende onderdelen van het diploma de indruk geeft volledig vertrouwd te zijn met de situatie.  Bij de beoordeling van de uitvoeringswijze houden we rekening met de bewegingsmogelijkheid van ieder individueel kind.

Zwemlessen A B C

Elke doordeweekse dag na schooltijd en in het weekend

Zwemlessen voor het A B en C diploma. Kleine groepjes met veel aandacht voor techniek èn plezier. Natuurlijk  heerlijk warm water.

Lees meer

Snelcursus

Snelcursus zwemdiploma A in 2 weken.

Snelcursus B of C diploma in 1 week.

Lees meer

Zwemfeestje

Het hele zwembad voor jou en je vriendjes!

Hoe cool is dat?
Vier je verjaardag in ons zwembad en we maken er
een spetterend feestje van!

Lees meer
Ontwerp & Fotografie Curly & Straight | Webbouw Buro Tijs