Ons team

Alle badjuffen en badmeesters op een rijtje

Hier zie je alle badjuffen en badmeesters van zwemschool Assendelft.
We zijn met een klein team van ervaren zweminstructeurs, iedereen is in het bezit van een EHBO diploma en een VOG.

Tijdens de zwemlessen voor het A diploma staan er 2 badjuffen of badmeesters in het water. De zwemlessen voor het B of C diploma worden door 1 zweminstructeur gegeven.

Regelmatig zijn er stagiairs van het CIOS of de A.L.O. aanwezig bij de zwemlessen, want we zijn ook erkend opleidingsinstituut.

Joost

Badmeester Joost geeft zwemles op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Hij is verantwoordelijk voor de planning van de zwemlessen. Dus als je in de ochtend de zwembadtelefoon belt, heb je grote kans dat je hem aan de lijn krijgt.

Henk

Badmeester Henk is de invalmeester als er een collega ziek is of met vakantie.  Samen met Joost runt hij de zwemschool.

Gabriëlla

Juf Gabriëlla is in het zwembad aanwezig op maandag, dinsdag, vrijdag en zondag.

Shirley

Juf Shirley geeft zwemles op woensdagmiddag en zaterdagochtend. Op vrijdagochtend kan je haar tegen komen bij het vrijzwemmen, de zwemlessen voor ouder en kind en de watergwenning zwemles voor 3 en 4 jarigen.

Marcela

Marcela geeft is de snelcursus badjuf op zondag.

Jody

Juf Jody geeft zwemles op donderdag en zaterdag. Ook is Jody onze coördinatrice van het ouder en kind zwemmen en de watergewenning zwemlessen.  Zij kan je alles vertellen over onze activiteiten voor kinderen onder de 4 jaar. Mail: jody@zwemschoolassendelft.nl

Ontwerp & Fotografie Curly & Straight | Webbouw Buro Tijs