Zwemfeestje vieren

Het hele zwembad voor jou en je vriendjes

Ben je binnenkort jarig en wil je een te gek zwemfeestje geven? Dat kan bij ons!

Je kan het zwembad afhuren om samen met je vrienden lekker te komen zwemmen. Ons bad is supergeschikt voor groepen van ongeveer 8 tot 10 kinderen in de leeftijd van 5 tot plusminus 12 jaar.

Je mag je eigen muziek meenemen, spelen met de matten, flexibeams, vlotten, zwemvliezen en ander spelmateriaal. Het feestje wordt begeleid door een van onze zweminstructeurs. In overleg organiseren we leuke spelletjes in het water.

Heeft één van de feestgangers nog geen zwemdiploma? Geen probleem. Als we dit van te voren weten, kan hij of zij gewoon lekker mee doen.

Laat je gegevens achter via het inschrijfformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om alle wensen en mogelijkheden te bespreken.

Tijden

Wanneer kan je een zwemfeestje geven?

Je kan bij ons het zwembad huren om een feestje te geven zodra de zwemlessen zijn afgelopen. Vaak is dat mogelijk op donderdag na 19.00 uur, vrijdag na 19.00 uur en zaterdagmiddag na 17.00 uur.

Op feestdagen is ons zwembad gesloten. Dus met Pasen, Pinksteren of Kerst kan je zelfs overdag je feestje komen vieren.

Prijzen

De prijs van een te gek zwemfeestje

De kosten zijn 100,00 euro per uur.

In overleg kan je 1 uur, 1,5 uur of 2 uur het zwembad huren. Het maakt niet uit met hoeveel zwemmers je komt, maar ongeveer 10 tot 12 kinderen is wel de max. Omkleden, eten, drinken, liedjes zingen, kadootjes uitpakken en wat je nog meer wilt doen, valt binnen de gehuurde tijd.

Voorwaarden

Zwemfeestjes zijn heel leuk, maar hier even een paar afspraken op een rijtje.

Er is altijd een zweminstructeur aanwezig voor, tijdens en na het zwemfeestje om op te letten dat er op een veilige en verantwoorde manier van het zwembad gebruik gemaakt wordt. Hij of zij is beschikbaar voor het verlenen van EHBO als dat nodig is. Aanwijzingen van de zweminstructeur dienen te worden opgevolgd.

Je mag tijdens je feestje eten en drinken met je gasten. Je mag dit zelf meenemen.  Graag willen we dit van te voren weten. Je huurt het zwembad in principe inclusief omkleedtijd.

Zwemschool Assendelft is niet verantwoordelijk voor het kwijtraken of beschadigen van kleding en eigendommen van de bezoekers. We beschikken niet over kluisjes, dus waardevolle spullen laat je het beste thuis.

Zwemlessen A B C

Elke doordeweekse dag na schooltijd en in het weekend

Zwemlessen voor het A B en C diploma. Kleine groepjes met veel aandacht voor techniek èn plezier. Natuurlijk heerlijk warm water.

Lees meer

Snelcursus

Snelcursus zwemdiploma A in 2 weken.

Snelcursus B of C diploma in 1 week.

Lees meer

Zwemfeestje

Het hele zwembad voor jou en je vriendjes!

Hoe cool is dat?
Vier je verjaardag in ons zwembad en we maken er
een spetterend feestje van!

Lees meer
Ontwerp & Fotografie Curly & Straight | Webbouw Buro Tijs