Zwemlessen  diploma  A B C

Groepszwemlessen 1×45 minuten per week

Zoek je zwemles voor je kind ?
Dan moet je echt een keertje bij ons een kijkje komen nemen. Zwemschool Assendelft is een kleinschalige zwemschool in de Zaanstreek. Ons zwembad bevindt zich aan de Rode Ring 43, naast sportschool BasicFit.  Het zwembad is overzichtelijk (5 bij 9 meter) en het water is lekker warm. We hebben een gezellige ruimte voor de wachtende ouders.  Maar je kan ook even de sportschool induiken natuurlijk.

Kleinschalig met veel aandacht
Onze zwemschool is niet groot en dat bevalt ons heel goed.  Zwemlessen in kleine groepjes: voor het A diploma zwemmen er 7 kinderen bij 1 zweminstructeur. Voor het B of C diploma zwemmen er 10 kinderen in 1 groep en gebruiken we het hele zwembad voor de zwemles. Dus super veel aandacht voor je kind èn je hebt direct contact met je vaste zweminstructeur.  De sfeer is ongedwongen en we doen ons uiterste best om ieder kind zo goed mogelijk te helpen tijdens de zwemlessen.

Kwalitatieve zwemlessen
In onze visie verdient jouw kind voldoende aandacht en tijd om alle vaardigheden te leren beheersen die het nodig heeft om veilig en vertrouwd in en om het zwembad te kunnen spelen. We bieden zwemlessen van 45 minuten per les, omdat de kinderen dan elke zwemles alle vaardigheden kunnen oefenen. En er is voldoende tijd om spelenderwijs zwemervaring op te doen.

Lesduur
Het duurt gemiddeld 18 maanden voor een kind kan afzwemmen voor het A diploma. Voor het B diploma zijn gemiddeld 4 maanden nodig. En voor het C diploma 4 maanden. Dat is best een investering in tijd, maar bedenk dan het volgende: Zwemt een kind tussen het 5de en 7de levensjaar regelmatig, dan heeft het daar een leven lang plezier van.

Inschrijven

Tijden

Groepszwemlessen  (45 minuten per zwemles)

Maandag   vanaf 14.30 uur tot en met 19.00 uur
Dinsdag   vanaf 14.30 uur tot en met 19.00 uur
Woensdag   vanaf 13.00 uur tot en met 18.45 uur
Donderdag   vanaf 14.30 uur tot en met 19.00 uur
Vrijdag   vanaf 13.00 uur tot en met 18.45 uur
Zaterdag   vanaf 8.30 uur tot en met 13.30 uur
Zondag   vanaf 9.00 uur tot en met 15.15 uur

De zwemlessen B of C diploma zijn op de volgende dagen en tijden:

MA1530 MA1815
DI1530 DI1815
WO1500 WO1800
DO1530 DO1815
VR1500 VR1600
ZA1130 ZA1145
ZO1200 ZO1215

Prijzen

De prijzen van de zwemlessen

Tarieven 2024

Groepsles 1 keer per week 71,00 euro per maand
Inschrijfkosten 18,00 euro bij de eerste zwemmaand
Afzwemmen A, B of C diploma 28,00 euro
Priveles (30 minuten) 39,00 euro

Voorwaarden

Cursusvoorwaarden groepszwemlessen

Contributie
Het maandbedrag voor de groepszwemlessen 1×45 minuten per week bedraagt 71,00 euro (tarief 2024).

Dit bedrag wordt 12 maal per jaar aan het begin van de maand door middel van automatische incasso van de opgegeven bankrekening afgeschreven. Je dient voldoende saldo op je bankrekening te hebben om de incasso te laten slagen.

Geweigerde automatische incasso
Wanneer een incasso mislukt ontvang je een email met het verzoek zelf de maandcontributie over te maken. Bij een tweede herinnering brengen we 15 euro storneringskosten extra in rekening. Is de contributie niet op tijd betaalt, dan kunnen we je kind geen zwemles meer geven. Je plaats in de groep komt dan te vervallen.

Opzegtermijn
Opzeggen van de zwemlessen kan uitsluitend via email. Indien je de zwemlessen tussentijds beëindigd, houd dan rekening met de opzegtermijn. Deze bedraagt 1 maand gerekend vanaf de laatste zwemles van de maand waarin je de zwemlessen opzegt. Voor de kinderen die bij ons het zwemdiploma halen hanteren wij geen opzegtermijn.

Geen zwemles
Op de volgende dagen is de zwemschool gesloten: Kerst, Pasen, Bevrijdingsdag, Pinksteren en Koningsdag. Tijdens de middelste twee weken van de zomervakantie en de twee weken van de kerstvakantie is het zwembad gesloten. Met het vaststellen van de contributie is rekening gehouden met de sluitingsdagen.

Lessen inhalen bij ziekte
Bij twee of meer opéénvolgende gemiste zwemlessen door ziekte, kunnen deze worden ingehaald met uitzondering van de eerste gemiste les. Gemiste zwemlessen, anders dan door ziekte, kunnen niet worden ingehaald.

Diploma zwemmen

Diplomazwemmen A, B of C

We leiden de kinderen op voor het zwemdiploma A, B of C van de ENVOZ. Dat is een internationaal erkend zwemdiploma. Meer informatie vind je op www.envoz.nl .

Het diploma zwemmen vindt plaats in zwembad De Hout in Alkmaar. Dat is een gezellige zwembad voor de hele familie met lekker warm water. Wij adviseren ouders om regelmatig een groot zwembad te bezoeken. Zo maak je de overgang van het kleine instructiebad naar het afzwembad voor je zwemkampioen makkelijker. Bovendien is het hartstikke leuk voor de zwemkids om hun skills aan papa of mama te kunnen laten zien.

Tijdens het afzwemmen voor het zwemdiploma beoordelen we of je kind bij het zwemmen van de verschillende onderdelen van het diploma de indruk geeft volledig vertrouwd te zijn met de situatie.  Bij de beoordeling van de uitvoeringswijze houden we rekening met de bewegingsmogelijkheid van ieder individueel kind.

Privézwemlessen

Je eigen personal trainer in het water!

Wil je meer individuele aandacht voor jouw kind?
Of wil je zelf je zwemtechniek verbeteren?

Onze zweminstructeurs geven voor en na de groepszwemlessen ook individuele zwemlessen aan kinderen en volwassenen. Tijdens een privézwemles worden de oefeningen op maat aangeboden en je krijgt de volledige aandacht van de zweminstructeur.

Je kan voor een aantal privézwemlessen kiezen als ondersteuning van de groepszwemlessen, maar je kan ook de hele opleidingsweg tot en met het zwemdiploma privézwemles volgen.

Afspraken over privézwemlessen maak je direct met de zweminstructeurs of je belt ons even tijdens het telefonisch spreekuur.

Zwemlessen A B C

Elke doordeweekse dag na schooltijd en in het weekend

Zwemlessen voor het A B en C diploma. Kleine groepjes met veel aandacht voor techniek èn plezier. Natuurlijk heerlijk warm water.

Lees meer

Snelcursus

Snelcursus zwemdiploma A in 2 weken.

Snelcursus B of C diploma in 1 week.

Lees meer

Zwemfeestje

Het hele zwembad voor jou en je vriendjes!

Hoe cool is dat?
Vier je verjaardag in ons zwembad en we maken er
een spetterend feestje van!

Lees meer
Ontwerp & Fotografie Curly & Straight | Webbouw Buro Tijs